Керівник міліції Львівщини провів перший особистий прийом громадян

Керівник міліції Львівщини провів перший особистий прийом громадян

09.05.14 08:00 0 813
Новопризначений начальник міліції Львівщини полковник міліції Дмитро Загарія, 7 травня, провів перший особистий прийом громадян у приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області, щоб дізнатися безпосередньо від громадян про якість виконання службових обов'язків працівниками міліції та роботи органів внутрішніх справ у цілому.

На зустріч з керівником міліцейського відомства прийшли майже 30 осіб – як мешканці міста Львова, так і мешканці області.

Питання, які громадяни прагнули обговорити і знайти шляхи їх якнайшвидшого вирішення, стосувалися ходу та результатів розслідування окремих кримінальних проваджень, соціально-побутових конфліктів, роботи окремих підрозділів міліції, порушення прав у процесі працевлаштування та інші.

Дмитро Загарія уважно вислухав кожного громадянина та запевнив громадян, які прийшли на особистий прийом, що їхні заяви не залишаться без розгляду.

Саме з метою максимально наблизити діяльність міліції до потреб громадян керівництво Головного управління МВС України у Львівські області постійно проводять робочі зустрічі з місцевими мешканцями.

«Одне з наших пріоритетних завдань – це необхідність максимально наблизити роботу міліції до потреб громадян. Адже лише в безпосередньому діалозі зміцнюється довіра населення до міліції», - зазначив очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ