На Львівщині працівники міліції припинили діяльність 17 гральних закладів

На Львівщині працівники міліції припинили діяльність 17 гральних закладів

09.05.14 17:23 0 697
Вилучено понад 370 одиниць грального обладнання, у тому числі гральні автомати, комп’ютерну техніку, електронні рулетки, а також понад 50 тисяч гривень, виручених від надання послуг у цій сфері.

З початку року, правоохоронці припинили у Львові та області діяльність 17 гральних закладів.. Вилучили понад 370 одиниць грального обладнання, у тому числі гральні автомати, комп’ютерна техніка, електронні рулетки, а також понад 50 тисяч гривень, виручених від надання послуг у цій сфері.

Відносно одного з суб’єктів підприємницької діяльності направлено позов до суду щодо застосування фінансових санкцій, пов’язаних із забороною організації і проведення азартних ігор, який у подальшому судом було задоволено. На порушника накладено санкції на загальну суму понад 9 мільйонів гривень.

Чотирьом організаторам грального бізнесу оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбачено ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Загалом з початку року скеровано майже два десятка кримінальних проваджень до суду.

Правоохоронці в черговий раз попереджають охочих до протизаконного швидкого заробітку про кримінальну відповідальність.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники влади та ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ