Старшокласники Житомирської ЗОШ №17 – серед переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

Старшокласники Житомирської ЗОШ №17 – серед переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

09.05.14 15:45 0 649
Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі спільно з Міністерством освіти і науки України проводять серед дітей та молоді Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок», що був започаткований у 2010 році і чотири роки поспіль демонструє надзвичайну активність учнів і студентів, які у творчій формі звітують про свої суспільно корисні справи.

До Національної комісії надійшли яскраві та змістовні проекти за екологічним, соціальним, культурологічним напрямами з усіх регіонів України у формі фоторепортажів, стіннівок, відеосюжетів, презентацій тощо, у яких розповідається про добрі справи школярів і студентів. Усього було подано 5123 проекти.

Серед переможців конкурсу є і представники Житомирської області. Так, 1-е місце у віковій категорії 9-11 класів посів соціальний проект «Діти Сонця», підготовлений Житомирською загальноосвітньою школою І-ІІІ ст. № 17 (керівник проекту – вчитель англійської мови, педагог-організатор Тетяна Ладан).

Урочиста церемонія нагородження переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» відбудеться 15 травня 2014 року у Київському університеті ім. Б.Грінченка.

Більш детальна інформація про перебіг та результати конкурсу на сайті Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі: www.moral.gov.ua/konkurs4/

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери затримали ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ