У Рівненській області інформація щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу

У Рівненській області інформація щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу

09.05.14 11:33 0 694
З початку 2014 року в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено 38 фактів щодо надання послуг у сфері грального бізнесу. Всього впродовж цього року слідчими підрозділами області за результатами досудових розслідувань по 13 кримінальним провадженням чотирьом особам оголошено про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 203-2 КК України.

З обвинувальним актом до суду вже скеровано одне кримінальне провадження на два епізоди відносно одного підозрюваного. Вироком Рівненського міського суду зазначеній особі призначено покарання у вигляді накладенням штрафу в розмірі майже 130 тисяч гривень.

Крім того, вироком Сарненського районного суду від 8 січня 2014року п’ятьом особам за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 203-2 КК України (Зайняття гральним бізнесом) призначено покарання у вигляді накладенням штрафу на загальну суму 1 191 500 гривень.

З початку року припинено діяльність 33 гральних закладів. В рамках зареєстрованих кримінальних проваджень проведено 33 огляди та обшуки, під час яких у правопорушників вилучено 285 одиниць грального обладнання, з яких 168 одиниць комп’ютерної техніки, 130 гральних автоматів, шість покерних столів та грошові кошти в сумі понад 111 тисяч гривень.

Світлана Лисенко,

(за матеріалами УДСБЕЗ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ