з нагоди Дня великої Перемоги українського народу над німецько-фашиськими загарбниками рятувальники ГУ ДСНС влаштували спортивні змагання з армрестлінгу

з нагоди Дня великої Перемоги українського народу над німецько-фашиськими загарбниками рятувальники ГУ ДСНС влаштували спортивні змагання з армрестлінгу

09.05.14 10:42 0 772
З нагоди великої Перемоги українського народу над німецько-фашиськими загарбниками рятувальники міжрайонного управління спільно з колегами з аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області влаштували спортивні змагання з армрестлінгу.

Давно відомо, що армрестлінг є широко популярним видом спорту серед сильної половини людства, за яким проводяться чемпіонати світу, змагання різних країн і регіонів. Він не потребує якоїсь особливої екіпіровки, головне, що потрібно — це сила, спритність і витривалість — якості, властиві будь-якому справжньому чоловікові тим паче рятувальнику.

І хлопці вирішили продемонструвати свою силу волі. За звання найкращих боролися 20 рятувальників з двох найпотужніших підрозділів Рівненського гарнізону. Змагання проходили у трьох вагових категоріях: до 75 кг. до 100 кг. та понад 100 кг.

Незважаючи на те, що усі учасники змагань є колегами-рятувальниками, ніхто з бійців Держслужби не збирався поступатися, адже в спорті перемагає сильніший. І хлопці не спасували, на усі сто відсотків демонструючи спортивну волю до перемоги.

Так в напруженій боротьбі у ваговій категорії до 75 кг. отримали нагороди: перше місце – молодший сержант служби цивільного Братковський Ігор водій-хімік АРЧ, друге місце – молодший сержант служби цивільного захисту Куликович Юрій пожежний-рятувальник 1-ї ДПРЧ, третє місце – співробітник АРЗ СП Муковоз Сергій.

У ваговій категорії до 100 кг. були найкращими наступні рятувальники: перше місце – старший сержант служби цивільного Кравчук Віктор старший пожежний-рятувальник 2-ї ДПРЧ, друге місце – молодший сержант служби цивільного захисту Кухарчук Микола старший пожежний-рятувальник 3-ї ДПРЧ, третє місце – молодший сержант служби цивільного захисту Баланчук Дмитро водій технічного забезпечення АРЧ.

А у найпотужнішій ваговій категорії понад 100 кг. призові місця отримали: перше місце – прапорщик служби цивільного Диган Петро командир відділення АРЧ, друге місце – старший прапорщик служби цивільного захисту Процишин Тарас командир відділення ПРЧ, третє місце – сержант служби цивільного захисту Кравчук Анатолій пожежний-рятувальник 2-ї ДПРЧ.

Варто зазначити, даний вид спорту не лише загартовує силу волю та зміцнює здоров’я, але й серйозно допомагає у службовій діяльності. Адже, щоб виконувати завдання пов’язані з ліквідацією складних пожеж та надзвичайних ситуацій потрібно бути дужими та мати сильні руки.

Результати, що показали рівненські рятувальники, не поступаються досягненням учасників світових змагань. Тому хотілося б побажати спортсменам-рятувальникам ще більших звершень і заслужених перемог.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі команда з ...
Наступна новина: В Луцьку у міській раді ...

КОМЕНТАРІ