Олександр Турчинов: Із озброєними злочинцями, на руках у яких людська кров, цивілізовані держави розмову не ведуть

Олександр Турчинов: Із озброєними злочинцями, на руках у яких людська кров, цивілізовані держави розмову не ведуть

09.05.14 15:13 0 699
«Українська влада ніколи не проводила каральних операцій на Сході країни. Силові структури захищають життя та здоров'я громадян в межах антитерористичної операції, яка проводиться проти терористів, диверсантів та інших злочинців, які вбивають, катують, викрадають наших громадян", - так Голова Верховної Ради, в. о. Президента Олександр Турчинов прокоментував заяву Президента Росії Володимира Путіна.

За його словами, мета влади - забезпечити стабільність та економічний розвиток демократичної незалежної України, "мир, спокій та безпеку українців". "Ми повинні захистити територіальну цілісність країни та звільнити тимчасово окуповані території", - зазначив керівник Парламенту, додавши, що українська влада готова до діалогу з тими, хто хоче говорити і домовлятися щодо конкретних питань розвитку єдиної України.

"Ми готові обговорювати ці питання з представниками місцевого самоврядування, з громадськими активістами та підприємцями Донецької і Луганської областей, однак із озброєними злочинцями, на руках у яких людська кров, цивілізовані держави розмову не ведуть. Відповідно до закону їх знешкоджують", - сказав він, наголосивши, що під оголошену для жителів східних регіонів амністію потраплять тільки ті, "хто добровільно складе зброю та звільнить приміщення і хто не причетний до вбивств та інших тяжких злочинів".

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові впіймали ...

КОМЕНТАРІ