В Тернополі голова обласної федерації панкратіону Володимир Камінський підтримав спортсмена-героя Андрія Рєзніка

В Тернополі голова обласної федерації панкратіону Володимир Камінський підтримав спортсмена-героя Андрія Рєзніка

09.05.14 08:32 0 726
Нещодавно на території Донецької області, під час виконання службових обов'язків під мінометний обстріл потрапила група військовослужбовців. Серед офіцерів, котрі ризикуючи власним життям захищали інтереси нашої країни був Рєзнік Андрій – Майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної України з панкратіону, чемпіон світу, чемпіон Європи, срібний призер Всесвітніх ігор з єдиноборств, багаторазовий чемпіон України.

Під час обстрілу Андрій отримав важкі поранення і наразі перебуває в реанімації однієї з столичних лікарень у критичному стані. Лікарі продовжують боротьбу за його життя.

Голова Тернопільської обласної федерації панкратіону, заступник міського голови Тернополя Володимир Камінський передав фінансову допомогу, ліки для одужання та подальшого відновлення стану здоров'я нашого героя, справжнього спортсмена, одного з найяскравіших представників збірної, який неодноразово захищав честь країни на спортивних майданчиках усього світу. Андрій Рєзнік довів, що честь мундиру та патріотизм – це не просто красиві слова. Сподіваємось, що Андрій зможе виграти непростий бій за своє життя, адже це зараз найголовніше.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львові виступить ...
Наступна новина: В Луцьку перше найтепліше і ...

КОМЕНТАРІ