Олексій Кайда вимагає від керівництва Укроборонпрому зберегти єдиний у Тернополі військовий завод "Промінь"

Олексій Кайда вимагає від керівництва Укроборонпрому зберегти єдиний у Тернополі військовий завод "Промінь"

09.05.14 17:55 0 685
8 травня 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" Олексій Кайда звернувся до виконувача обов'язків генерального директора Державного концерну "Укроборонпром" Юрія Терещенка щодо питання збереження єдиного в Тернополі державного військового заводу "Промінь".

Як зазначає парламентар, пріоритетним напрямком діяльності науково-технічного підприємства "Промінь" є розробка та виготовлення антенного обладнання з дзеркальними системами, яке широко застосовується при організації спеціялізованих систем збору, обробки та передачі інформації, включаючи системи військового призначення.

"За інформацією, наданою депутатом Тернопільської міської ради Богданом Попадином, станом на заборгованість підприємства із заробітної плати становить близько 1,5 млн. грн. і ще 75 тис. грн. – перед управлінням Пенсійного фонду. Враховуючи необхідність посилення обороноздатності держави, підтримка цього підприємства є надзвичайно важливою. Тому я направив депутатське звернення керівникові державного концерну "Укроборонпром", у підпорядкуванні якого перебуває підприємство, щодо вжиття комплексу економічних заходів для вирішення його фінансових проблем, а також залучення до виконання робіт згідно з державними програмами розвитку космічної та оборонної галузей в Україні", – підкреслив Олексій Кайда.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Про безпеку волинян ...

КОМЕНТАРІ