Міліціонери затримали тернополянина, котрий торгував наркотиками

Міліціонери затримали тернополянина, котрий торгував наркотиками

09.05.14 15:44 0 642
Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Тернопільській області за підозрою у продажі наркотиків затримали 40-річного жителя обласного центру. Міліціонери задокументували два факти збуту тернополянином наркотичних засобів: опій ацетильований і бупринорфін.

За словами начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Володимира Строїча, в поле зору правоохоронців 40-річний тернополянин потрапляє не вперше. У чоловіка за плечима дві судимості за наркозлочини. Востаннє з місць позбавлення волі звільнився не так давно, у 2011-му році. Та навіть після цього не облишив своє ремесло. Підозрюваний сам полюбляв вживати наркотики та продавав їх іншим наркозалежним особам.

Правоохоронці встановили, що тернополянин розповсюджував особливо небезпечний наркотичний засіб ацетильований опій та пігулки забороненого нарковмісного лікарського засобу бупринорфіну. Під час однієї з таких оборудок його затримали співробітники ВБНОН. Тернополянин намагався збути потенційному клієнту таблетку бупринорфіну за 500 гривень.

Торговця наркотиками затримано. Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Де тернополянин брав наркотичні речовини, тепер з’ясовує слідство.

Розпочато кримінальне провадження. Дії тернополянина кваліфіковано за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ