Ветерани хмельницького УБОЗу готові стати на захист рідного краю

Ветерани хмельницького УБОЗу готові стати на захист рідного краю

09.05.14 08:10 0 660
Про це вони одноголосно заявили під час зустрічі, приуроченій до 23-ої річниці створення служби боротьби з організованою злочинністю.

В УМВС України в Хмельницькій області відбулась зустріч представників кількох поколінь оперативників УБОЗу. З вітальним словом до присутніх звернувся очільник обласної міліції Олександр Розізнаний, для якого зустріч з цими людьми мала особливе значення, адже серед них було чимало його вчителів та побратимів. Справа в тому, що з 1994 року Олександр Григорович служив саме в цьому підрозділі, пройшов шлях від простого оперуповноваженого до начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Начальник УМВС наголосив на тому, що це один із ключових підрозділів в структурі української міліції. Саме завдяки його працівникам вдалося побороти розгул криміналітету у бурхливі 90-ті. Не менш складні завдання покладені на підрозділ і в наші дні.

Під час зустрічі ветерани УБОЗу мало говорили про минуле — ключовим питанням було те, що вони можуть зробити зараз, як діяти, щоб не допустити дестабілізації ситуації в нашій області.

Колишній начальник УБОЗу Володимир Савера запропонував своїм колегам мобілізуватися і в разі потреби бути готовими до активних дій, адже на їхньому боці знання та величезний досвід.

Усі присутні одноголосно підтримали таку пропозицію, а начальник УМВС Олександр Розізнаний наголосив на тому, що це чудова ініціатива, але не потрібно її відкладати на завтра — потрібно діяти вже .

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ