На Хмельниччині вшанували пам’ять загиблих під час Другої світової війни

На Хмельниччині вшанували пам’ять загиблих під час Другої світової війни

10.05.14 08:01 0 621
9 травня – це символічна дата для всіх українців, святкова та водночас трагічна, адже Україна зазнала колосальних людських втрат, які за різними даними становлять до 10 мільйонів життів.

Тому, ми, насамперед, маємо вшанувати пам’ять тих, хто склав голови в боротьбі із найбільшою загрозою для цивілізації ХХ століття.

В цей день меморіальні заходи відбулися в усіх куточках нашої області. В обласному центрі відбувалось покладання вінків та квітів до трьох меморіальних комплексів: на території Військового кладовища, до Вічного вогню та Меморіалу Слави.

Пам'ять полеглих у боях під час Другої світової війни вшанували голова обласної державної адміністрації Леонід Прус та його заступники Олександр Симчишин, Володимир Кальніченко, Леся Стебло, голова обласної ради Іван Гончар, міський голова Сергій Мельник, ветерани, представники установ та організацій, громадсько-політичних об'єднань, громадськість міста.

«Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю загиблих у боротьбі за волю і державу. Їх імена та подвиг назавжди залишаться в українському літописі як приклад мужності, людської вірності та відданості обов’язку. Пам’ятаючи про ціну здобутого миру, низький уклін та слова подяки всім ветеранам та учасникам подій Другої світової війни»,- зазначив Леонід Іванович.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: На території Прикарпаття ...

КОМЕНТАРІ