На Донбасі добрі люди спалили більше мільйона заготовлених бланків. Але у Москви грошей навалом. Надрукують ще.

На Донбасі добрі люди спалили більше мільйона заготовлених бланків. Але у Москви грошей навалом. Надрукують ще.

10.05.14 13:18 0 692
Проросійські клоуни на Донбасі, голосно назвали себе «народними радами» все ж вирішили проводити своє шоу під назвою «референдум про незалежність» цих областей.

Подаємо підсумки дня поданого керівником Центру військово-політичних досліджень Дмитром Тимчуком викладені на його сторінці у Фейсбук

З поганого:

1. У Луганську та Донецьку проросійські клоуни, голосно назвали себе «народними радами» (хоча більше підходить «клуби за алкогольним інтересам» або «гуртки любителів грошей Путіна») все ж вирішили проводити своє шоу під назвою «референдум про незалежність» цих областей.

вночі в друкарнях Донбасу добрі люди спалили до біса більше мільйона заготовлених бланків. Але у Москви грошей навалом. Надрукують ще.

Загалом, після прийдешнього загострення 9 травня, варто готуватися до подій після 11 -го, коли призначений цей самий «референдум». Сценарій відомий по Криму: під 100% населення « «проголосують» за «незалежність», а там дядько Вова турбуватиметься «захистом волевиявлення народу».

Якщо не припинити цей сепаратистський цирк зараз, потім зробити це буде набагато важче.

2. З території Росії через прикордонний КПП прорвався бронеавтомобіль «Тигр» – «подарунок» екстремістам від Жириновського. Потім він колесив по Луганську.

Випадок кричущий. Але тут я хотів би поділитися нашими спільними тривожними спостереженнями.

Так, надійність охорони кордону з РФ в Луганській і Донецькій областях в цілому – під питанням. З одного боку, корупцію ніхто не відміняв. Але куди більшою проблемою є те, що прикордонники не мають значних сил і засобів, щоб справлятися самостійно з великими групами екстремістів або, як в даному випадку, з бронетехнікою.

Це – завдання для інших силових структур, які повинні підсилювати прикордонників. Якщо цієї взаємодії не буде, питання кордону ми не закриємо.

3. Путін зібрав президентів своїх країн-сателітів з ОДКБ – Казахстану, Білорусі, Вірменії та Киргизії. Вирішив показати їм «потьомкінські « навчання російських військ. Випхали серйозну зброю – важку вогнеметну систему ТОС – 1. Дав команду на відкриття вогню.

І... пшик. Нічого не послідувало.

Я б на місці росіян турбувався тим, що у їх чудо-лідера, у якого тільки танчики в голові, ще є і ядерна кнопка. Якщо цей маніяк, який готується воювати з усім світом, вирішить застосувати її, то Уралу точно не стане. Московської області теж. Бо руки у доблесних російських вояк ростуть не з того місця, звідки у всіх нормальних людей.

Погане в цьому те, що Путін не прагне вразити світ високими технологіями, ефективним сільським господарством або культурою Росії. Цей психічнохворий не вміє нічого іншого, окрім як брязкати зброєю. Нехай і не завжди спрацьовує.

З хорошого:

1. Секретар Ради національної безпеки і оборони України А.Парубій заявив про те, що вчорашня заява Путіна про перенесення «референдуму» українських сепаратистів – це політична афера.

Українська влада прекрасно розуміє, що слова Путіна – брехня, за якою не стоїть нічого, крім мерзенних планів приспати пильність Києва. А значить, антитерористична операція триватиме доти, поки українські терористи не заспокояться. У СІЗО або в багатостраждальній землі Донбасу.

У брехні Путіна, зрозуміло, немає нічого хорошого. Але те, що українська влада в неї не вірить, і готова продовжувати рятувати Україну – безсумнівний плюс.

2. до обіду ми закінчили моніторинг підготовки регіонів до можливих провокацій завтра, 9 травня. Загальний підсумок якщо не заспокоює, то, принаймні, дає надію.

Так, багато слабких місць. Але в цілому силовиками і місцевою владою вживаються заходи до того, щоб трагедії на кшталт подій в Одесі 2 травня не повторилися.

Звичайно, зарікатися не можна. І ми не чекаємо, що День Перемоги пройде легко. Треба бути готовим до всього, особливо – на Донбасі.

3. Напередодні Дня Перемоги в російських соцмережах пройшла інформація, що в Олександрівському саду Кремля єдина стела, присвячена містам-героям в центрі Москви, залишилася неприкрашеною квітами – це стела Києва.

Вже через пару годин після цього повідомлення стела міста-героя Києва була завалена квітами.

Все ж таки є адекватні люди і в Москві. Спасибі їм. Зрештою, День Перемоги – наше спільне свято. І ми, група « ІС «, вітаємо з ним всіх вас, мої брати і сестри!

І – на майбутнє. Перемогли нацизм Гітлера, переможемо і нацизм Путіна.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: На Тернопіллі в Малашівцях ...

КОМЕНТАРІ