Лист з Криму: Прем’єр-міністр Гоблін, прокурор Няша і представник Путіна, видворений за шпигунство

Лист з Криму: Прем’єр-міністр Гоблін, прокурор Няша і представник Путіна, видворений за шпигунство

10.05.14 12:57 0 637
В Криму, напередодні 9 травня вперше немає відчуття свята, швидше навпаки, – очікування чогось недоброго.

Крім прикрашених прапорами РФ вуличних стовпів, символами цих днів стали автомобілі, на яких прироблені кілька прапорців із триколором, на капоті – наклейка у вигляді ведмедя, обплутані гвардійськими стрічками, з водіями в спортивному костюмі збірної Росії. Таких машин не мало. Їх господарі і пасажири схожі на екіпажі Т- 34, що переможно в’їжджали в Берлін в далекому 1945, – повідомляє видання ОстроВ.

Не мало місцевих машин так само їздять з російськими прапорцями. В основній масі ці автомобілі видають у своїх господарях людей не процвітаючих. Частина автомобілістів вже отримала нові номерні знаки, – регіон 777. Правда, як виявилося, володар таких нових російських номерів, виїжджаючи на материкову Україну, неминуче залишить машину на штрафмайданчику, так як по базі даних за цим автомобілем числиться другий номерний знак, природно український. Ці новини значно остудили бажання отримувати новий російський номерний знак на свій автомобіль.

Імперська ідеологія заразлива, частина людей піддається масовому психозу російських ЗМІ, розмови в чергах: «Україна злила воду з Північнокримського каналу в Чорне море; Київ зло заблокував банки і гроші, що б нам гірше було; курортний сезон буде прекрасним – Путін сказав, а те, що на травневі туристів немає – так це через Бендерівців; у Східній Україні російських вбивають американські найманці, а злісне НАТО підбирається все ближче і ближче до Росії ».

У Криму спокійно, якщо не вважати сутички кримських татар з правоохоронцями, коли останні, не пустили лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва на півострів. Зрозуміло, що цей народ так просто з цим не змириться і продовження ще буде.

Спокійно ще й тому, що з Криму пропали ці незрозуміло звідки взялися, не голені, ще й погано виглядали і часто з нетверезими лицями – козаки, їх було небагато, але вони були дуже помітні: в камуфльованих костюмах, але без військової постави, м’яті та смішні. Разом з цими місцевими адептами Росії пропали і приїжджі носії російської демократії, бородаті козаки з Краснодарського краю та інших країв Російської Федерації.

Разом з ними зникли тихі, добре одягнені приїжджі чоловіки, які по одинці або групами ходили по кримським містам ще два місяці тому і робили вигляд, що вони відпочивальники. Куди вони всі поділися? Кинулися будувати міст через протоку? Піднімати зруйноване бандерівцями сільське господарство Криму? Здається мені, що всі вони в Одесі, Донецьку, Харкові чи Слов’янську – тому почуття тривоги не покидає... Крим міг би поділитися на свята зі Сходом України десантом людей культури, мистецтва, спорту, а не напівбомжуватими людьми з підірваною психікою і слабо розвиненим інтелектом.

Читав в Інтернеті про те, що в Криму забиті готелі приїжджими, але це не зовсім так, швидше навпаки, людей що приїжджали відпочити на травневі – практично немає. А травневі свята – лакмусовий папірець майбутнього літнього сезону.

Не чекав, що так багато вкладників в банківських установах, картина останнього місяця – натовпи народу навколо ще закритих банків, люди буквально живуть в чергах, записуються, приходять на звірки, чергують і ночами.

Відчуваються проблеми з водою, на верхні поверхи п’ятиповерхових будинків вже більшу частину дня вода не доходить, місцеві новини підбадьорюють – то військові «трубопровідні частини» (виявляється, є й такі) вирішать цю проблему, то воду возитимуть кораблями, то побудують додаткові водосховища. Нехай навіть що то і придумають, але коли це трапиться? А влітку споживання води зросте багаторазово, навіть без відпочиваючих, що тоді буде?

Активно створюються російські партійні структури, в основному звичайно Єдина Росія. Ще недавно такі принципові й непохитні патріоти України, як депутати Кримської Партії регіонів, дружними рядами, маршем з патріотичними, правда, вже російськими гаслами агітують і вступають до лав цієї політичної сили. Не засуджуйте Кримських депутатів усіх рівнів, колишніх регіоналів (а їх у Криму 90 відсотків), не дарма ж партію ЕР називають партією шахраїв і злодіїв, так що наші депутати поміняли тільки назву партії, а їх суть залишилася колишньою.

Так і живемо. Крім наших вічних депутатів, особа Криму це прем’єр-міністр Гоблін, прокурор Няша і представник Путіна в Кримському Федеральному окрузі, видворений за шпигунство з Великобританії в 1985 році – мабуть був поганий розвідник..., а може бути це і є обличчя нової великої Росії?

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: Через загорання кабелів ...

КОМЕНТАРІ