У Луцьку відзначали День Перемоги

У Луцьку відзначали День Перемоги

10.05.14 10:08 0 802
На меморіальному комплексі «Вічна Слава» за участю Луцького міського голови Миколи Романюка, голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта, голови обласної ради Валентина Вітра, ветеранів, учнівської та студентської молоді, мешканців міста відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятних знаків з нагоди 69-ї річниці Великої Перемоги.

Урочистий мітинг з нагоди Дня Перемоги відкрив Луцький міський голова Микола Романюк.

«69-й раз ми відзначаємо річницю Великої Перемоги. Це завжди світлі відчуття і голосні дзвони пам’яті, що б’ють в людські серця.

У цей день ми згадуємо всіх, хто поліг на фронтах Другої світової війни. Низько вклоняємось та складаємо глибоку шану фронтовикам, партизанам-підпільниками, учасникам національно-визвольного руху, які боролись за українську державність.

Наш народ переміг! Переміг, оскільки жагуче прагнення захистити рідну землю є для нас природною нормою життя, невід’ємною складовою національного характеру, справою дійсно святою», - наголосив міський голова Микола Романюк, вітаючи усіх зі святом.

З Днем Перемоги присутніх привітали також голови обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт, обласної ради Валентин Вітер, учасник бойових дій у Другій світовій війні Гаврило Черняк, учениця правознавчого ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Ірина Ходоровська.

Присутні вшанували пам'ять тих, хто поліг на фронтах Другої світової війни, хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятних місць меморіального комплексу «Вічна Слава».

На завершення мітингу міський голова Микола Романюк подякував усім, хто прийшов віддати шану ветеранам.

Священослужителі УПЦ КП та УПЦ відслужили панахиду за загиблими.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Внаслідок сутичок у ...
Наступна новина: Випускники елітних вузів ...

КОМЕНТАРІ