Керівництво закарпатської міліції вшанувало ветеранів Великої Вітчизняної війни

Керівництво закарпатської міліції вшанувало ветеранів Великої Вітчизняної війни

10.05.14 10:38 0 699
9 травня, в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. У них взяло участь і керівництво закарпатської міліції.

Зранку біля пам′ятника воїнам-визволителям на українсько-словацькому кордоні в Ужгороді зібралося керівництво області, м.Ужгорода та правоохоронних органів, а також група сивочолих ветеранів.

Першими квіти до монумента радянським воїнам поклали голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко та його перший заступник Андрій Сербайло.

Квіти від міліції поклали в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник Сергій Шаранич і його перший заступник підполковник Сергій Росоха.

Після цього відбулося покладання квітів до пам′ятника радянським воїнам біля готелю «Закарпаття» та на кладовищі Кальварія.

На честь загиблих героїв було дано урочистий салют, а духовий оркестр виконав Гімн України.

Далі в Ужгороді відбулася паралельна акція - покладання квітів до монумента загиблим воїнам, в якій взяли участь більше сотні ветеранів Великої Вітчизняної війни, війни в Афганістані, рядові ужгородці. Учасники акції пройшли колоною від Ужгородської мерії до кладовища Кальварія.

Працівники закарпатської міліції, разом із учасниками громадських формувань та небайдужими громадянами, забезпечували охорону громадського порядку під час масових заходів по відзначенню Дня Перемоги в краї. Порушень правопорядку не допущено.

Слава героям-фронтовикам, які здолали фашизм у Другій світовій війні! Слава Україні!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник хмельницької ...
Наступна новина: У День Перемоги начальник ...

КОМЕНТАРІ