Тернопільська область: за добу рятувальні підрозділи ліквідували 6 пожеж

Тернопільська область: за добу рятувальні підрозділи ліквідували 6 пожеж

10.05.14 12:20 0 693
08 травня о 07:10 в смт. Підволочиськ у приміщенні без господарської будівлі виникла пожежа підлоги. Внаслідок пожежі вогнем знищено деревяну підлогу на площі 2м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки завдані пожежею встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння врятовано матеріальних цінностей на загальну суму 20 тис.грн.

08 травня о 07:52 на території Борщівського району поблизу автодороги Борщів-Камянець виникла пожежа дерева ясень висотою 24м. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерево ясень. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини.

08 травня о 12:06 в с.Чистилів Тернопільського району на відкритій території виникла пожежа сухої трави на площі 150 м.кв. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 150 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки від пожежі встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

08 травня о 17:25 в с.Малишівці Зборівського району на відкритій території виникла пожежа сміття на площі 80 м.кв. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 80 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки від пожежі встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

08 травня о 21:00 в смт. Підволочиськ на відкритій території поблизу будівлі поштового звязку виникла пожежа відходів будівельних матеріалів. Внаслідок пожежі вогнем знищено відходи будівельних матеріалів на площі 2 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки від пожежі встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння врятовано одну будівлю та матеріальних цінностей на суму 10 тис.грн.

09 травня о 01:40 в с.Добрівляни Заліщицького району виникла пожежа житлового будинку. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі 150 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки від пожежі встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння врятовано частину будівлі та матеріальних цінностей на суму 70 тис.грн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ