На Тернопіллі Олег Сиротюк пом'янув жертв тоталітарних режимів та Другої світової війни

На Тернопіллі Олег Сиротюк пом'янув жертв тоталітарних режимів та Другої світової війни

10.05.14 15:41 0 649
Пом'янув жертв тоталітарних режимів та Другої світової війни і поставив свічку за упокій у храмі Різдва Пресвятої Богородиці очільник краю Олег Сиротюк. Тут літургію служив архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор.

По закінченню богослужінь в усіх церквах били поминальні дзвони, які нагадували кожному про втрати під час захисту Вітчизни.

9 травня представники Тернопільської облдержадміністрації вшанували пам'ять жертв поминальними заходами, які відбувалися на Микулинецькому кладовищі.

« ми вшановуємо пам’ять наших земляків, які загинули в часи Другої світової війни. Ця війна забрала мільйони життів, скалічила долі та перекреслила мрії українських родин. Наше завдання – зробити все, аби подібне лихо ніколи не прийшло на нашу землю. Робімо правильні висновки та враховуймо помилки минулого. Тернопільщина схиляє голову в скорботі за загиблими, закатованими, замученими тоталітарними режимами героями та молиться за упокій їхніх душ», - зазначив голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк.

Очільник краю наголосив, що в шніх умовах ми повинні відчувати особливу відповідальність за свою землю та в кожну мить, так само як наші діди і прадіди, бути готовими стати на її захист.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ