Тернопільщина вшановує жертв Другої світової війни

Тернопільщина вшановує жертв Другої світової війни

10.05.14 14:29 0 709
9 травня у храмах області відбулися заупокійні Богослужіння, панахиди біля пам’ятників та меморіальних комплексів, покладання квітів до братських могил і обелісків загиблим у Другій світовій війні.

Зокрема, мітинги-реквієми пройшли у Кременці, Борщеві, Шумську, смт. Скала-Подільська, Борщівського району. Також у с. Онишківці на Шумщині відбулося відкриття відреставрованого пам’ятника загиблим односельчанам.

У Бережанському та Збаразькому районах представники виконавчої влади, громадських організацій, соціальні працівники відвідали ветеранів та учасників бойових дій.

Впродовж 8-9 травня на всій території області посилено заходи безпеки. Спокій та правопорядок на теренах краю, за словами начальника обласної міліції Василя Облещука, забезпечує близько 900 правоохоронців.

Також цілодобово чергують представники виконавчої влади, депутати місцевих рад.

"Завдяки спільним зусиллям правоохоронців, громадських активістів, представників влади та мешканців краю ситуація в області під контролем. Станом на 14.00 ніяких провокацій не було, - повідомив заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра.– У нас налагоджена робота зі всіма районами, ми постійно отримуємо від них оперативну інформацію і готові відповідно реагувати на будь-які ситуації".

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ