На Тернопіллі Олег Тягнибок зустрівся з мешканцями Збаража, Ланівців та Кременця

На Тернопіллі Олег Тягнибок зустрівся з мешканцями Збаража, Ланівців та Кременця

10.05.14 10:25 0 817
8 травня 2014 року кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок відвідав Тернопільщину. У рамках візиту очільник націоналістів зустрівся з виборцями у Збаражі, Ланівцях та Кременці.

Свободівець наголосив, що Революція гідності не завершилася – вона продовжується. Так, спільними зусиллями та великими втратами українці подолали режим Януковича, режим внутрішньої окупації. Але боротьба триває. Зараз ми маємо зробити все, щоби жертва Героїв Небесної сотні не була марною, маємо втілювати в життя ті ідеї, які були на Майдані.

"Нам дуже важливо обрати легітимного президента, – зазначив Олег Тягнибок у Збаражі. – Цього хоче весь український народ, цього потребує міжнародне співтовариство, але цьому намагається завадити Путін. Саме з метою перешкодити провесті вибори і організовуються різні провокації на сході держави".

Олег Тягнибок як кандидат на пост Президента України представив громадам Тернопільщини свою передвиборчу програму "Плекаймо українську силу!". Зокрема, політик акцентував увагу на реформах у різних галузях, які треба провесті в першу чергу для розбудови держави та перемоги над зовнішнім та внутрішнім ворогом.

"Україна потребує змін, але їх варто починати лише після люстрації та повного очищення влади, –зазначив націоналіст у Ланівцях. – Цей процес варто було проводити ще 23 роки тому. Свободівці підготували відповідний законопроєкт, але, на жаль, його досі не ухвалено".

Ще одним із ключових законів, за словами свободівця, має бути закон про скасування депутатської недоторканність.

Свободівець висловив своє бачення пенсійної реформи, реформи соціальної сфери,армії, запропонував можливі шляхи реформи всіх гілок влади.

Олег Тягнибок підкреслив, що Росія ще задовго до введення своїх диверсантів на територію України тривалий час вела посилену інформаційну кампанію. Її негативні наслідки бачимо зараз. Тому в Україні варто посилити інформаційну безпеку.

"Це можна зробити шляхом реалізації низку заходів, зокрема внесті питання захисту національного українського простору до компетенції Ради національної безпеки і оборони для протидії інформаційній окупації (це частково зроблено, але, на жаль, не бачимо ефективної роботи), – констатував політик у Кременці. – Також у своїй програмі я пропоную створити громадське радіо і телебачення; позбавляти ліцензії ті ЗМІ, які порушують мовне законодавство, принижують національну гідність українців, поширюють дезінформацію, здійснюють антиукраїнську пропаганду; зобов'язати усі ЗМІ інформувати громадян про своїх власників".

У Збаражі, як і в Ланівцях та Кременці, лідер ВО "Свобода" дав вичерпну відповідь на численні запитання мешканців краю.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Начальник хмельницької ...

КОМЕНТАРІ