День Перемоги пройшов на Тернопільщині без провокацій та порушень громадського порядку

День Перемоги пройшов на Тернопільщині без провокацій та порушень громадського порядку

10.05.14 09:18 0 642
9 травня, у Тернополі відбулося урочисте покладання квітів до Пагорбу слави у Старому парку. Участь у заході взяли ветерани, представники громадських організацій, тернополяни.

Загалом цього дня на території області відбулось 10 масових заходів, участь у яких узяли понад дві тисячі громадян.

Напередодні проведення заходів з нагоди вшанування пам'яті загиблих у Великій Вітчизняній Війні керівництвом міліції здійснено розрахунки сил особового складу та засобів для охорони громадського порядку. З метою недопущення провокацій та дестабілізації обстановки в області задіяно більше 700 працівників міліції. Охорону громадського порядку у Тернополі забезпечували понад 400 міліціонерів, ще 150 правоохоронців знаходилися у резерві на випадок загострення ситуації. Також вперше на службу по забезпеченню правопорядку вийшли десять новобранців спеціального батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Тернопіль".

Суттєву допомогу у забезпеченні правопорядку під час проведення заходів співробітникам органів внутрішніх справ надали представники громадських формувань, об’єднань та активісти. Крім цього, з 6 по 10 травня в області із залученням активістів "Народної самооборони", "Автомайдану", членів громадських формувань організовано цілодобову роботу блокпостів на в'їздах та виїздах до обласного, районних центрів, населених пунктів області. Їх основна мета - контроль за переміщенням організованих груп громадян, насамперед радикально налаштованих та забезпечення безпеки жителів краю.

Завдяки заходам, які вжили працівники міліції та їх громадські помічники, вдалось запобігти будь-яким порушенням громадського порядку на території області під час проведення масових заходів.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 9 травня – не свято, яке ...
Наступна новина: "День перемоги", ...

КОМЕНТАРІ