У День Перемоги начальник обласної міліції привітав одного з найстарших ветеранів Чернівців

У День Перемоги начальник обласної міліції привітав одного з найстарших ветеранів Чернівців

10.05.14 10:50 0 731
Валерій Зінченко відвідав вдома учасника Великої Вітчизняної війни полковника міліції у відставці Валентина Столярова.

Керівник УМВС області вручив ветерану квіти та грошовий подарунок. «Для мене велика честь зустрічатися з такими людьми як Ви, - звернувся Валерій Зінченко до Валентина Васильовича. – Ми вдячні за ваші безстрашні дії під час запеклих боїв, за приклад патріотизму, який ви показали молодому поколінню. І я зі свого боку зроблю все, щоб Ви завжди відчували нашу турботу».

Валентин Васильович під час війни був снайпером, а в мирному житті вже не зміг поміняти форму на цивільний одяг. Пішов працювати у органи внутрішніх справ, яким і присвятив все своє життя.

У Чернівецькому УМВС Столяров працював у першому відділі до самої пенсії. Але і після цього ветеран продовжив свій трудовий шлях у органах внутрішніх справ. До 82-х років він працював у групі реабілітації при Управлінні інформаційно-аналітичного забезпечення УМВС області.

У цьому ж підрозділі пліч-о-пліч з чоловіком працювала і його кохана дружина Валентина Федорівна. Валентин та Валентина в цьому році святкуватимуть платинове весіллі (60 років подружнього життя). Якогось особливого секрету у пари не має, кажуть треба просто любити один одного.

Дуже приємно, що про нас не забувають, - зізнається Валентин Васильович. Така опіка та турбота додає наснаги та сил. Дякую, що пам’ятаєте!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Російський ПЕН-Центр: ...

КОМЕНТАРІ