На Житомирщині ветеранів Великої Вітчизняної війни привітали працівники Держслужби охорони при УМВС

На Житомирщині ветеранів Великої Вітчизняної війни привітали працівники Держслужби охорони при УМВС

10.05.14 12:11 0 650
Своїх колишніх співробітників, які, вистоявши у нещадному горнилі війни, віддали десятки років на підтримання правопорядку, привітали працівники Управління державної служби охорони при УМВС.

Традиційно напередодні 9 травня колектив правоохоронців вітає своїх ветеранів. Нині ж вони завітали до семи сивочолих орденоносців, які радо зустрічали молодше покоління.

Кожен з ветеранів зі сльозами на очах та гордістю в серці згадав про ті криваві й трагічні, холодні й голодні моменти, яких оминути було неможливо.

Усі негаразди фронтового життя зазнала і Надія Миколаївна Кравченко, яка у буремні воєнні роки пліч-о-пліч із своїми однополчанами мужньо переносила усі жахи війни. Однак, нині 92-річна жінка пригадує не тільки страшні моменти. За її словами, серед ворожих куль, болісних утрат і всюдисущого лиха у воєнних окопах знаходилося місце ще одній наймогутнішій силі – коханню. Саме на фронті молода фронтовичка зустріла свою долю.

- Наша з Павлом любов зароджувалася в окопах, - пригадує Надія Миколаївна, показуючи гостям фото тих часів. – Можливо, саме це почуття урятувало нас обох, додало сил і наснаги вижити у воєнному пеклі.

Коли ж Велику Перемогу було здобуто, обоє закоханих, опинившись у мирному житті, остаточно упевнилися, що повинні й далі крокувати разом, адже їхня любов з честю витримала найжорстокіші випробування й загартувалася на все подальше подружнє життя. Тож, разом із своїм чоловіком Надія Миколаївна прожила щасливі роки й жодним негараздам, що випадали на їхню долю, так і не вдалося зламати міцний союз фронтовиків.

Кожен з ветеранів, дякуючи гостям за відвідини, зауважував, що найголовніше у всі часи – мир у на рідній землі. Нинішні правоохоронці обіцяли їм, що непохитно стоятимуть на його захисті та підтримуватимуть правопорядок у державі.

Низький уклін й одвічна шана Вам, дорогі захисники Вітчизни! Зі святом Великої Перемоги!

СЗГ УМВС УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням УДСО при УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ