Ірина Сех: «Дякую громаді за збереження ладу і спокою на Львівщині»

Ірина Сех: «Дякую громаді за збереження ладу і спокою на Львівщині»

10.05.14 12:36 0 640
« на Львівщині вдалося зберегти спокій та лад. І я вдячна за це працівникам СБУ, міліції, прокуратури, МНС, прикордонної служби, Академії сухопутних військ, громадським, зокрема ветеранським організаціям, і всій громаді Львівщини, які продемонстрували високу свідомість і почуття відповідальності за ситуацію в краї». Про це заявила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех 9 травня.

«Було б дуже прикро, якби на тлі трагедій, що відбуваються на сході України, ми дозволили створити конфліктну ситуацію на Львівщині. Тим, хто цього щиро бажав, не вдалося спровокувати надзвичайних ситуацій. 9 травня минуло мирно і спокійно. Дякую усім, хто до цього долучився», – зазначила голова ОДА.

Вона також наголосила, що Львівщина зараз має стати надійним тилом у боротьбі за Українську державу. «Над Україною велике лихо, і ми маємо підтримати тих наших братів і сестер, які перебувають в епіцентрі протистояння. Львівщина – це край, в якому дають прихисток тим, що рятуються від небезпеки, це край, який дбає про зміцнення обороноздатності нашого війська, це край, який відправляє воїнів на захист наших кордонів. На сході зараз – фронт, на заході – тил, і наше завдання – подавати набої – в буквальному й переносному сенсі», – зазначила Ірина Сех.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Росія використовує День ...

КОМЕНТАРІ