Заходи у Львові та області 9 травня відбулися без порушень громадського порядку

Заходи у Львові та області 9 травня відбулися без порушень громадського порядку

10.05.14 15:40 0 679
9 травня, львівські правоохоронці спільно з громадськими активістами забезпечили охорону громадського порядку у місцях проведення заходів з вшанування полеглих під час Другої Світової війни.

Перед початком заходів кінологи, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області ретельно перевірили території в місцях проведення заходів, на можливу наявність вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Охорону громадського порядку здійснювали працівники міліції спільно з громадськими активістами, які між собою координували дії, щоб унеможливити будь-які порушення.

Покладання квітів громадянами розпочалося з 10.00 на Марсовому полі. Близько 30-ти ветеранів прийшли вшанувати пам'ять полеглих воїнів та покласти квіти до меморіальних таблиць, після цього ветерани вшанували пам'ять загиблих побратимів на території Пагорба Слави.

«У Львові та області всі заходи пов’язані з покладанням квітів на могили загиблим воїнам, вшанування їхньої пам’яті відбулися спокійно без провокацій та без порушень громадського порядку», - зазначив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Окрім того, очільник міліції Львівщини подякував громадським активістам за співпрацю у забезпечені громадського порядку.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: На Тернопіллі Олег Сиротюк ...

КОМЕНТАРІ