У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили зловмисника, котрий намагався вбити товариша

У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили зловмисника, котрий намагався вбити товариша

10.05.14 17:26 0 702
У Червонограді працівники міліції викрили 45-річного зловмисника, котрий під час застілля намагався вбити товариша. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

У Червоноградський міський відділ міліції, 1 травня, надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської міської лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлений 46-річний місцевий житель з тілесним ушкодженням - різана рана шиї. Потерпілий госпіталізований до реанімації.

«Ми встановили, що цього дня потерпілий зі знайомими розпивали спиртні напої у дворі свого будинки. Згодом, між потерпілим та його товаришем виникла суперечка в ході якої 45-річний чоловік дістав з кишені ножа та наніс господареві будинку удар в ділянку шиї», - повідомив перший заступник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Віктор Базюк.

Зловмисник зізнався правоохоронцям у скоєному злочині та розкаявся у вчиненому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Максимальне покарання статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Призначено службову ...

КОМЕНТАРІ