У Львівській області стрийські правоохоронці викрили зловмисника, котрий обікрав друкарню

У Львівській області стрийські правоохоронці викрили зловмисника, котрий обікрав друкарню

10.05.14 09:56 0 714
Оперативники карного розшуку Стрийського міського відділу міліції встановили особу зловмисника, який викрав з приміщення місцевої друкарні чотири друкарські вали та інше майно. Досудове розслідування за даним фактом завершено – незабаром зловмисник постане перед судом.

Наприкінці березня цього року в чергову частину Стрийського міськвідділу міліції зателефонував директор місцевої друкарні та заявив про крадіжку друкарського обладнання та іншого майна. Під час огляду місця події правоохоронці встановили, що зловмисник проник у приміщення, видавивши віконне скло.

В ході досудового слідства встановлено, що крадієм виявився 28-річний раніше судимий місцевий мешканець, який ніде не працює. У пошуках металу він проник в приміщення друкарні, звідки викрав чотири металеві друкарські вали та електродриль, всього на суму більш як 2000 гривень.

«Викрадене крадій сховав неподалік від місця злочину. Він мав намір здати ці металеві вироби на металобрухт та виручити за них гроші. Проте, завдяки небайдужості свідомих громадян три викрадені друкарські вали вдалося повернути в друкарню. Ще один вал зловмисник сховав в іншому місці, однак, як він сам стверджує, зі схованки ця річ зникла. Ми висловлюємо щиру подяку громадянам, котрі допомогли працівникам міліції повернути викрадене друкарське обладнання та встановити особу зловмисника»,- зазначив начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

Досудове розслідування за даним фактом завершено. Кримінальне провадження, розпочате за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, скеровано з обвинувальним актом до суду.

Вчинене карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Надвірнянець розгулював ...
Наступна новина: Внаслідок сутичок у ...

КОМЕНТАРІ