Житомирщина зустріла День Перемоги спокійно

Житомирщина зустріла День Перемоги спокійно

11.05.14 10:05 0 657
Масові заходи 9 травня пройшли у Житомирі без грубих порушень громадського порядку та провокацій. Міліція вдячна усім громадським організаціям, які активно допомагали стежити за правопорядком під час урочистостей, та жителям і гостям обласного центру за поміркованість і толерантність.

На території області пройшло понад сотні масових заходів у багатьох населенних пунктах Житомирщини. Найчисельніші урочистості відбулися в містах Житомирі, Новограді-Волинському, Коростені, Малині та Бердичеві.

Жителі області в День Перемоги покладали квіти та гірлянди до пам’ятних обелісків, меморіалів і братських могил, а також проводили мітинги, де згадували про загиблих та вшановували ветеранів страшної війни.

У Житомирі поблизу Монументу Слави зібралося близько 2 тисяч жителів та гостей обласного центру, які схилили голови перед пам’яттю загиблих героїв. Правопорядок під час мітингу вартували майже 400 правоохоронців, а також громадські активісти та члени громадських формувань.

- Особливість цього дня поєднала усіх житомирян, - прокоментував начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко. - Ми вдячні людям за їх активну позицію і щире бажання зберегти спокій, захистити правопорядок і протистояти злу. Поряд з працівниками міліції було багато громадських активістів. Разом ми не допустили жодних протиправних діянь. Саме в єдності наша сила.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Російські чиновники ...

КОМЕНТАРІ