В Закарпатській області в Іршаві під час вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни громадський порядок порушений не був

В Закарпатській області в Іршаві під час вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни громадський порядок порушений не був

11.05.14 14:49 0 569
З нагоди дня Перемоги у центрі м.Іршава пройшов короткий мітинг, на якому були присутні більше 30 чоловік.

У зв′язку з подіями, які відбуваються на сході нашої держави, керівниками Іршавського району було прийнято рішення обмежити масові святкування з метою уникнення провокацій з боку радикальних елементів та задля збереження спокою у нашому районі.

9 травня у центрі м.Іршава відбувся короткий мітинг. Ветерани вшанували пам′ять загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні, до підніжжя пам′ятника поклали корзину з квітами. Після цього ветерани поспілкувались між собою, згадали важкі воєнні часи і день, коли вони вперше почули про Перемогу над фашистськими загарбниками.

Як повідомив начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, в Іршаві під час вшанування загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні порушень громадського порядку не було.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: ...

КОМЕНТАРІ