На Тернопіллі осуджена за крадіжку стала підозрюваною у новому кримінальному провадженні

На Тернопіллі осуджена за крадіжку стала підозрюваною у новому кримінальному провадженні

11.05.14 10:02 0 955
За плечима 35-річної жительки Тернопільського району не одна судимість. Наразі вона перебуває на випробувальному терміні покарання за вчинення крадіжки. Та це не перешкодило жінці скоїти новий злочин.

Співробітники Тернопільського міськвідділу міліції підозрюють жінку у вчиненні крадіжки. Лиходійка у парку поцупила в тернополянина барсетку. Скористалася тим, що чоловік був напідпитку та задрімав на лавці. У чужій сумці знайшла кругленьку суму грошей та банківські картки, на одній із них, а саме кредитці, був написаний пін-код. Цим і скористалася. З чужого рахунку крадійка зняла майже десять тисяч гривень, які згодом витратила на власні потреби.

Як розповіли у Тернопільському міськвідділі міліції, потерпілий не одразу повідомив правоохоронцям про крадіжку, лише через тиждень звернувся із заявою про злочин. Правоохоронці швидко встановили особу крадійки. Допомогла їм у цьому камера відеоспостереження, яка була вмонтована в банкомат.

Підозрювана, 35-річна жителька Тернопільського району, либонь, уже була переконана, що її вчинок залишиться безкарним. Та уникнути відповідальності не вдалося. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 ККУ (крадіжка). Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ