Рівненська область: за добу працівники Держслужби з НС ліквідували 6 пожеж

Рівненська область: за добу працівники Держслужби з НС ліквідували 6 пожеж

11.05.14 15:17 0 676
О 03:30 09 травня у селі Цепцевичі Сарненського району вогонь знищив дерев’яну господарську будівлю, а о 11:25 у селі Селище цього ж району вогнем було знищено 30м2 покриття та перекриття господарської будівлі.

Того ж дня, о 13:00 рятувальники ДСНС ліквідовували пожежу, що виникла неподалік урочища «Залив» Сарненського району. Внаслідок пожежі вогнем було знищено чотири вантажних автомобілі ГАЗ–66 без номерних знаків.

О 15:20 пожежа виникла у приватному господарстві по вул.Замкова,2, що у селі Томахів Гощанського району. Вогонь знищив дерев’яну господарчу будівлю, скутер, 2 тони соломи, у вогні загинуло теля. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати від знищення вогнем поряд розташований житловий будинок, вогонь лише встиг пошкодити покриття, перекриття та речі домашнього вжитку помешкання.

О 21:50 вогонь знищив покриття та пошкодив перекриття житлового будинку, що в смт.Рафалівка Володимирецького району, а о 22:30 в селі Осницьк Рокитнівського району на території приватного господарства, що по вул.Центральна ,27, вогонь знищив 500 кг. сіна.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: ...
Наступна новина: У Луцьку відбулося офіційне ...

КОМЕНТАРІ