В Чернівецькій області четверо молодиків напідпитку намагались зіпсувати свято парі закоханих

В Чернівецькій області четверо молодиків напідпитку намагались зіпсувати свято парі закоханих

11.05.14 17:53 0 708
Вгамувати розбишак вдалось тільки після приїзду працівників міліції, проте до того вони встигли добряче «повеселитись».

25-річний чернівчанин зі своєю дівчиною відпочивали у одному з барів у центрі Чернівців. Все було добре до того моменту, як до дівчини почали чіплятися нетверезі незнайомці.

Хлопець запропонував молодикам не влаштовувати скандал у закладі, а вийти на вулицю та провести «чоловічу бесіду». Троє одразу вирішили не зв’язуватись, але один таки вийшов, щоб з’ясувати стосунки.

В ході словесної суперечки виникла бійка, і сили були явно не на стороні нападника. Хлопець скористався моментом і разом із дівчиною сів у свою машину, яка була припаркована поряд із баром.

Але від’їхати вони так і не встигли, розлючений молодик підвівся, вибив бокове скло зі сторони водія та почав бити хлопця, який знаходився в машині.

На щастя, дівчина встигла викликати правоохоронців. Міліціонери приїхали за лічені хвилини, якраз у розпал подій.

Всіх учасників конфлікту було запрошено до Шевченківського райвідділу міліції. Але провокатор бійки продовжував поводити себе зухвало та погрожував працівникам міліції звільненням. Як згодом з’ясувалось, особа хулігана достатньо знайома у райвідділку. 31-річний чернівчанин ніде не працює, живе за рахунок батьків-підприємців. При цьому він проходив співучасником у сімох випадках нанесення тілесних ушкоджень, неодноразово затримувався по ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) кодексу України про адміністративні правопорушення та притягався до відповідальності і по іншим адміністративним правопорушенням.

За фактом подій біля бару відкрито кримінальні провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про відкриття провадження і за нанесення тілесних ушкоджень. Адже постраждалий був вимушений був звернутись до медиків.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Віце-прем'єр Росії ...

КОМЕНТАРІ