В Івано-Франківській області правоохоронці розшукали злодійкувату гостю

В Івано-Франківській області правоохоронці розшукали злодійкувату гостю

11.05.14 10:32 0 932
До чергової частини Городенківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 18-річна жителька району. Жінка розповіла, що подруга із сусіднього села приходила в гості. Після гучного застілля, гостя пішла. Саме після її візиту господиня і виявила відсутність обручки.

Правоохоронці з’ясували обставини цієї події. Проведеними оперативно-розшуковими заходами дільничні інспектори міліції та працівники карного розшуку Городенківського райвідділу міліції встановили, що золотий виріб того ж дня молода дівчина здала до ломбарду, отримавши за коштовний брухт 600 гривень. Правоохоронці затримали злодійку, нею виявилась 19-річна подруга заявниці. Дівчина зізналась в скоєному.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст. 185 (Крадіжка), санкцією статті передбачено штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Маріуполі 9 травня ...

КОМЕНТАРІ