В Закарпатській області через займання сміття в вентиляційній шахті рятувальникам довелось евакуювати 43 особи

В Закарпатській області через займання сміття в вентиляційній шахті рятувальникам довелось евакуювати 43 особи

12.05.14 13:27 0 656
10 травня, о 16:52 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про загорання у 16-ти поверховому житловому будинку. Стурбовані мешканці забили на сполох – вони відчули запах диму у своїх оселях та подумали, що зайнялась одна з квартир на 11-му поверсі.

За лічені хвилини рятувальники прибули на допомогу, й здійснивши розвідку з’ясували, пожежа виникла у вентиляційній шахті. Там зайнялось сміття. З огляду на сильну задимленість було прийняте рішення провести евакуацію мешканців даного будинку з 11-го по 16-ий поверхи, адже там спостерігалась найбільша задимленість. В результаті було евакуйовано 43 людини.

На місці пожежі працювали чергові відділення 14-ї та 15-ї Державних пожежно-рятувальних частин та рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Загалом було задіяно 32 чоловіка особового складу та 5 одиниць техніки.

Рятувальники вчасно приборкали полум’я та запобігли його розповсюдженню на житлові приміщення будинку. Причина пожежі встановлюється.

Загиблих та травмованих не було.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Націоналісті Закарпаття ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: "Без ...

КОМЕНТАРІ