Житомирська область: протягом доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

Житомирська область: протягом доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

12.05.14 12:24 0 656
Протягом доби в області виникло 6 пожеж, серед яких одна пожежа - в житловому будинку, 4 - в господарчих будівлях та 1 загоряння виникло на відкритій території.

Так, 10 травня о 20:35 на пункт зв’язку 10 Державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в районному центрі. До служби порятунку «101» зателефонували сусіди. На момент прибуття пожежного підрозділу до місця виклику, в будинку знаходилася господарка, яка намагалася загасити пожежу самостійно, проте зробити їй це не вдалося. Рятувальники вивели жінку з приміщення та приступили до гасіння пожежі.

Завдяки оперативним діям бійців ДСНС о 20:46 пожежу вже було локалізовано, а о 21:05 – повністю ліквідовано. В результаті загоряння, вогнем знищено 1 кв. м. підлоги. Причину займання наразі встановлюють фахівці.

Того ж дня, о 19:32 овруцькі вогнеборці виїздили на пожежу в шлакоблочному сараї, що в селі Фосня Овруцького району. По прибуттю пожежного підрозділу до місця виклику встановлено, що існувала ймовірність розповсюдження полум’я по всій площі будівлі. Проте, завдяки оперативним діям надзвичайників, цю небезпеку було усунено, а пожежу локалізовано о 20:05. Остаточна ліквідація займання сталася о 21:20.

В результаті пожежі вогнем знищено 60 кв. м. покрівлі та перекриття, речі домашнього вжитку .

Внаслідок пригоди у всіх випадках загиблих та травмованих немає.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ