Націоналісті Закарпаття зробили "Ужгород" синьо-жовтим

Націоналісті Закарпаття зробили "Ужгород" синьо-жовтим

12.05.14 13:09 0 736
9 травня 2014 року члени Ужгородської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" пофарбували у державні кольори напис "Ужгород", що розташований на в'їзді в обласний центр.

Ця подія особлива, адже на так званий Дєнь пабєди, свободівці проявили ініціативу та нагадали Україні, що ми єдині, а наша країна суверенна. Учасники за власний кошт придбали фарбу та інструмент, а вже ввечері напис був зафарбований синьо-жовтими кольорами, вітаючи жителів та гостей міста.

"Коли на в'їзді в місто з'явились рекламні дошки синьо-жовтого кольору, тоді виникла думка показати всій Україні, що ми підтримуємо українців зі сходу держави. І після отримання згоди міської ради, ми це реалізували. Це символічний жест, особливо зважаючи на теперішні подій на Луганщині й Донеччині. У Черкасах, Миколаєві, Умані вже були проведені схожі акції. А тепер ви бачите і напис "Ужгород" у синьо-жовтих кольорах", – розповів про виконану роботу учасник акції Сергій Білей.

Процес зафарбовування тривав під вітальні сигнали автомобілістів, що проїжджали повз хлопців. Опісля завершення роботи, учасники акції виконали гімн України.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ