Олег Тягнибок: "Без перемоги над внутрішнім ворогом важко протистояти зовнішньому"

Олег Тягнибок: "Без перемоги над внутрішнім ворогом важко протистояти зовнішньому"

12.05.14 13:41 0 654
Допоки в Україні не буде здійснене очищення органів влади від зрадників, перевертнів та агентів Москви, а сепаратистів легально підтримуватимуть дві парламентські політичні сили – Партія регіонів та Комуністична партія, ефективно протистояти зовнішньому ворогу неможливо. Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського обєднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив 10 травня 2014 року під час зустрічі з громадою міст Луцьк та Рожище на Волині.

"Однією з основних причин, яка серйозно ускладнює боротьбу українців проти агресії Росії, є існування внутрішніх ворогів усередині країни. Органи влади, а особливо силові структури, нашпиговані агентами Москви, зрадниками та перевертнями. Вони досі здають інформацію нашому ворогу. Саме тому українські спецпризначенці зазнають чималих втрат і неспроможні ефективно протистояти проросійським бандитам. Тривалий час працюючи над знищенням українського війська, ці особи не тільки суттєво ослабили його матеріяльно-технічну базу. Вони завдали серйозного удару по духові української армії та інших силових підрозділів", – наголосив лідер ВО "Свобода".

Також Олег Тягнибок акцентував увагу на тому, що внутрішні вороги України – спікери та лобісті сепаратистів – засіли в українському парламенті: "У Верховній Раді працюють дві політичні сили, які підтримують сепаратистів. Це Партія регіонів і комуністі. Члени цих партій на Донбасі беруть активну участь у сепаратистському русі та займаються відвертим пособництвом терористам. Не дарма окремі місцеві депутати-комуністі були помічені в бандгрупах сепаратистів. А "регіонали" на Донбасі тотально здають місцеву владу російським терористам та ще й нерідко допомагають в організації незаконного "референдуму". Тому заяви місцевих князьків типу Ахметова чи Єфремова про припинення антитерористичної операції є зайвим підтвердженням їхньої тісної співпраці з проросійськими бандитами. Звісно, що таким політичним силам і їх місцевим феодалам-зрадникам місце не в парламенті, а за ґратами".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі 12 травня - ...

КОМЕНТАРІ