Переможниця Євробачення, співачка-трансвестит, поділилась з Путіним своїми намірами

Переможниця Євробачення, співачка-трансвестит, поділилась з Путіним своїми намірами

12.05.14 11:02 0 661
Переможниця Євробачення-2014 з Австрії Кончіта Вурст розповіла, що її перемозі на конкурсі передували кілька віщих знаків.

Про свої враження від пісенного конкурсу співачка поділилася із журналістами на прес-конференції в Копенгагені, - повідомляє Укрінформ.

« вночі моя мрія збулася... Я не дуже вірю в прикмети, але мої друзі звернули увагу на те, що у півфіналі я виступала шостою, а в фіналі – одинадцятою. А це ж цифри мого дня народження – шосте листопада», – зазначила Вурст.

Ще одним цікавим знаком стало те, що на правій руці переможниці витатуйоване зображення русалки, яка є одним із символів Копенгагена, де проходило цього року Євробачення.

Говорячи про свою перемогу на Євробаченні, представниця Австрії, яка належить до ЛГБТ спільноти, наголосила, що Європа вкотре продемонструвала свою толерантність і любов. При цьому співачка-трансвестит закликала не акцентувати увагу на сексуальній орієнтації людей, а сприймати кожну людину як особистість у цілому.

«Я дійсно мрію про світ, де ми не будемо говорити про непотрібні речі, як сексуальна орієнтація, звідки ти родом, чи кого любимо. І Європа показала, що ми єдині, сповнені поваги і терпимості одне до одного», – підкреслила Вурст.

Відповідаючи на запитання журналістів, що б вона сказала президенту Росії Володимиру Путіну, який як відомо, не вельми лояльно ставиться до сексуальних меншин, Кончіта Вурст сказала: «Я не знаю, чи він дивився Євробачення, але якщо так, то хочу йому сказати: нас не зупинити».

Говорячи про плани на майбутнє, співачка прокоментувала: «Я буду просто продовжувати робити те, що я роблю, жити своїм життям і бути тою, ким я є, бути вірною собі. І якщо люди разом зі мною будуть робити те ж саме, то цей світ буде казковим».

Нагадаємо, фінал пісенного конкурсу Євробачення відбувся у Копенгагені 10 травня. В ньому взяли участь 26 країн. Представниця України Марія Яремчук з піснею «Tick-Tock» посіла шосте місце.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ