Я не бачу навіть натяків на зміни, яких хочуть українці, – Руслана про нову владу

Я не бачу навіть натяків на зміни, яких хочуть українці, – Руслана про нову владу

12.05.14 11:17 0 687
Попри те, що є дуже багато нарікань на бездіяльність і нерішучість влади у розв’язанні конфлікту на сході України, вочевидь, вона робить усе, що може, і на більше не здатна. Утім головним чином треба боятися відсутності змін, яких прагнуть українці.

Активістка Майдану, співачка Руслана прокоментувала останні події в країні в ексклюзивному інтерв’ю аналітично-інформаційній програмі «Погляд на тиждень» телеканалу ZIK (щосуботи о 21:00).

«Я розумію, що нам у будь-якому випадку, 25 травня треба обрати легітимного Президента. Можливо, по цьому щось зрушиться з місця, але наразі жодних змін і навіть натяків на них. Це треба мати на увазі, – наголосила вона. – Не дай Боже, ми заснемо як громадське суспільство – тоді нам гаплик. Не можна спати! Ті, хто хочуть йти в політику, хай ідуть, оновлюють її. Але громадський рух має бути активним, бо без нього навіть нова політика врешті перетвориться на таку, що маємо зараз».

Розмова із Русланою відбулася 9 травня на Марсовому полі у Львові, куди вона прийшла, щоб стежити за тим, щоб не було провокацій. А ще, щоб покласти квіти на могили загиблих військових. «Я прийшла із червоним маком на вбранні – символом пам’яті за жертвами Другої світової війни, адже ми прекрасно знаємо, що у ній загинули мільйони українців. І ці українці боролися з фашизмом. Vи навіть символічно поклали квіти на могилу солдата С.К Путіна».

Як розповіла Руслана, під час поїздок по світу вона всюди розповідає про те, що насправді відбувається в Україні.

«Я їжджу по світу і всюди заявляю: Путін провокує третю світову війну. В Україні зараз ця війна ведеться різними способами, – поділилася думками Руслана. – Зокрема, й ідеологічна, коли нас обзивають фашистами. Територіальна - скерована на те, щоб зруйнувати територіальну цілісність України. Інформаційна війна, коли нас обливають брудом і брехнею. Ну і, звісно, військова агресія, адже Росія завела на нашу територію своїх спецназівців, озброєних сепаратистів. Як на мене, Путін цілком здатен і на проведення терактів».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ