Міліція розпочала розслідування вбивства водія таксі у Житомирі

Міліція розпочала розслідування вбивства водія таксі у Житомирі

12.05.14 16:39 0 624
Уночі 11 травня до міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць м. Житомира в автомобілі виявлено тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Наразі правоохоронці в рамках кримінального провадження з’ясовують усі обставини події та встановлюють осіб, причетних до вчинення тяжкого злочину.

На місце події за вказаною заявником адресою виїхали слідчо-оперативні групи УМВС України в Житомирські області та Житомирського міськвідділу міліції. Під час проведення огляду на тілі загиблого 35-річного житомирянина було виявлено тілесні ушкодження, які однозначно вказували на насильницьку смерть. Також з’ясовано, що він був водієм однієї з житомирських служб таксі. Цієї ночі чоловік працював у нічну зміну.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нині правоохоронці вживають заходів, направлених на встановлення осіб, причетних до вбивства таксиста та безпосереднього їх затримання.

Водночас міліція звертається до громадян із проханням: якщо ви володієте будь-якими відомостями про вчинення цього тяжкого злочину або про осіб, які можуть бути причетними до нього, повідомте у найближче відділення міліції або зателефонуйте за номером «102». Своєю небайдужістю ви зможете допомогти правоохоронцям затримати винних у смерті чоловіка. Конфіденційність гарантується.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ