Івано-Франківські депутати привітали матерів зі святом

Івано-Франківські депутати привітали матерів зі святом

12.05.14 17:53 0 662
11 травня на Вічовому Майдані Івано-Франківські депутати провели акцію з нагоди Дня Матері. Вони закликали діток привітати своїх матусь і змайструвати власними ручками безцінний подаруночок: вітальний вітрячок, квіточку із бісеру, або ж розмалювати листівочку.

Місцеві націоналісти традиційно влаштовують акції у День Матері, адже мають на меті максимально популяризувати це свято.

Організатор акції депутат Івано-Франківської міської ради від фракції ВО «Свобода» Оксана Савчук зазначає, що щоразу біля столиків-майстерок збирається чимало дітвори. «Насправді діткам дуже цікаво виготовити подарунок своїми руками, адже подарунки приємно не тільки отримувати, але й дарувати, а тим паче – власноручно готувати. І ті посмішки на обличчях малечі, і вдячні погляди їхніх матусь створюють справді чудову атмосферу свята», - коментує Оксана Савчук.

Як переконують організатори, вони й надалі відзначатимуть разом із громадою це свято, тож можна стверджувати, що наступного року буде не менш цікаво та весело.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку учні дарували ...

КОМЕНТАРІ