На Житомирщину продовжують надходити субвенції з державного бюджету

На Житомирщину продовжують надходити субвенції з державного бюджету

12.05.14 16:27 0 637
За повідомленням департаменту фінансів облдержадміністрації, у травні 2014 року у Житомирську область з державного бюджету продовжують надходити субвенції місцевим бюджетам.

Зокрема, 5 травня область отримала 1453,1 тис. грн., які спрямовані на надання пільг з послуг зв\'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв\'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Окрім цього, 108 677,4 тис. грн. виділені на виплату допомоги сім\'ям з дітьми, малозабезпеченим сім\'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям, 137,2 тис. грн. – на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, 5,4 тис. грн. – на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров\'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії. А також надійшла додаткова дотація з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у розмірі 3630,1 тис. грн.

6 травня на Житомирщину було спрямовано 411,0 тис. грн. для надання пільг з послуг зв\'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв\'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ