Тернопілля: Михайло Головко провів низку зустрічей на Збаражчині

Тернопілля: Михайло Головко провів низку зустрічей на Збаражчині

12.05.14 20:26 0 749
5 травня 2014 року на Тернопільщині Михайло Головко разом із депутатом Збаразької райради Юрієм Дмитришином та депутатом Збаразької міськради Романом Напованцем провів низку зустрічей із жителями району. Спершу націоналісті провели зустріч з вчителями Старовишнівецької школи, де Михайло Головко прозвітував про роботу в парламенті, розповів про політичну ситуацію в країні, законодавчі ініціативи націоналістів, проблеми на сході країни тощо. Вчителі просили допомогти у вирішенні проблеми із ремонтом школи, адже, після звернення Михайла Головка, гроші на ремонт виділили, але через проблему з казначейством ремонтні роботи досі не розпочали.

Також народний депутат зустрівся із вчителями школи у Вишнівці, де коротко розповів про свою роботу в парламенті та відповів на всі запитання. Громадяни дуже стурбовані ситуацією на сході країни, а також вимагають від влади рішучих дій. "Усі ми розуміємо, в якому стані зараз країна. Такої загрози військового конфлікту та можливості економічного дефолту ще не було за всі роки незалежності. Також ще не було такої підтримки міжнародного товариства, тому ми маємо унікальний шанс, аби навесті лад в країні. Весь цивілізований світ нас підтримує і готовий допомагати. Тому ми маємо бути єдині та рішучі. Якщо у світі побачать, що ми готові боронити свою територію, то нам неодмінно допоможуть", – зазначив Михайло Головко.

Опісля Михайло Головко відвідав дитячий садочок "Малятко" у Вишнівці та поспілкувався з керівництвом. У зв'язку з проблемою відкриття нових груп для дітей, Михайла Головка просять допомогти у вирішені низки питань, які блокують розширення садочку. Свободівець зазначив, що звернеться з необхідними заявами у відповідні інстанції та прозвітує про хід вирішення проблеми.

У Бутині Збаразького району Михайло Головко зустрівся з жителями села та проінформував про ситуацію в державі, відповів на всі запитання та розповів про шляхи вирішення проблем, які турбують громаду села.

На зустрічі з вихователями садочка "Дзвіночок" Михайло Головко отримав прохання допомоги у вирішенні ряду питань функціонування дитячого садочка.

Опісля Михайло Головко провів зустріч із вчителями Бутинської школи, де також прозвітував про депутатську діяльність та відповів на всі запитання, які турбували вчителів, та зустрівся із працівниками Збаразького БТІ, де вислухав усі проблеми, з якими зараз стикнулися працівники БТІ.

За результатами скарг Михайло Головко спрямує депутатські звернення та запити щодо розв'язання проблем, із якими звернулися громадяни на зустрічах.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі транзитні ...
Наступна новина: Коментар МЗС щодо дійсних ...

КОМЕНТАРІ