Закарпаття: на Іршавщині крадіжки мобільних телефонів стали актуальною проблемою

Закарпаття: на Іршавщині крадіжки мобільних телефонів стали актуальною проблемою

12.05.14 21:47 0 716
До чергової частини Іршавського райвідділу міліції звернулась 24-річна мешканка с.Довге відносно крадіжки у неї мобільного телефону.

Як встановили правоохоронці, дівчина відпочивала разом з своїми друзями у місцевому кафе. Компанія молодих людей сиділа за одним із столиків, пригощалась, а далі пішли танцювати. Дівчині було тепло і вона скинула з себе плащ, який поклала на стілець за столиком, поряд із сумочкою.

В цей час за сусіднім столик сиділа інша 25-річна дівчина, у якої відразу виникла ідея пошукати у кишенях чужого плаща гроші. Поки господарка плаща танцювала, злодійка перевірила її кишені, де виявила мобільний телефон. Здобич заховала до кишені своєї курточки і пішла з кафе додому. По дорозі вона відразу відключила мобільний телефон та викинула із нього сім-картку оператора мобільного зв′язку. Прийшовши додому, вставила свою картку і стала ним користуватись.

Незабаром працівники карного розшуку Іршавського райвідділу встановили особу крадійки і навідались до неї додому. Дівчина зізналась в крадіжці телефона.

За даним фактом старший слідчий Іршавського райвідділу міліції ст.лейтенант Іван Роман відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), на крадійку очікує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п′яти років, або позбавлення волі на той самий строк. До речі, ще вже не перша крадіжка дівчини.

Правоохоронці радять громадянам вчасно подбати про безпеку свого майна. Не залишати власне майно без нагляду, зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей до своїх осель. Обов′язково закривайте двері та вікна будинків чи квартир, навіть якщо залишаєте їх на нетривалий час. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволять надійно захистити будинок від небажаних гостей.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліціонери ...
Наступна новина: Під час акції ...

КОМЕНТАРІ