Волинська "Свобода" провела автопробіг з нагоди 71-ї річниці утворення Колківської республіки

Волинська "Свобода" провела автопробіг з нагоди 71-ї річниці утворення Колківської республіки

12.05.14 20:04 0 661
11 травня 2014 року Волинська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" організувала автопробіг з нагоди відзначення 71-ї річниці Колківської республіки. Участь у ньому взяло понад 30 автобілістів.

У рамках відзначення 71-ї річниці Колківської республіки свободівіці організували автопробіг маршрутом "Луцьк – Колки". Автомобілі з державною символікою, а також з символікою УПА і партійними прапорами проїхалися центральними вулицями Луцька, Ківерців та селища Колки Маневицького району.

" ми вшановуємо Колківську республіку, яка утворилася у надзвичайних умовах. Перебуваючи під німецькою окупацією, українці зуміли створити невеликий острів свободи та незалежності, який проіснував вісім місяців. Зараз на Сході та в Криму українці також опинилися в умовах окупації. Але серед моря російських бандитських угруповань на Донбасі й далі діють острівці української свободи і національного духу. Впевнений, що ці острови стануть основою для визволення українців Сходу і покладуть край російській окупації", – зазначив голова Луцької міської організації ВО "Свобода" Микола Федік.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі транзитні ...

КОМЕНТАРІ