Одесити співали чернівецьким міліціонерам гімн України

Одесити співали чернівецьким міліціонерам гімн України

13.05.14 08:07 0 751
Під час святкування Дня Перемоги буковинські правоохоронці допомагали забезпечувати громадський порядок своїм одеським колегам.

Вчора до Чернівців повернулися працівники буковинської міліції, які охороняли громадський порядок у місті Одесі під час проведення заходів, присвячених Дню Перемоги.

Всі хлопці були підготовані до цього відрядження, - розповідає Дмитро Братко командир батальйону патрульної служби при УМВС, - розуміли, що можливі провокації та навіть загроза життю, але від цього бажаючих їхати не поменшало. У нас всі хлопці патріотично налаштовані, завжди готові виконувати свій основний обов’язок – охороняти життя та здоров’я громадян.

Безпосередньо 9 травня буковинські міліціонери чергували у парку Перемоги. На щастя, свято пройшло спокійно та без провокацій. Зважаючи на те, що чернівецькі правоохоронці надзвичайно відповідальні та добре підготовлені, наступного дня їх направили на охорону громадського порядку на одному із найскладніших об’єктів в Одесі - Куликове поле. Саме там другого травня відбулась трагедія у будинку профспілок. Довіру буковинські міліціонери виправдали, адже чергування пройшло без інцидентів.

Такого теплого прийому ми не очікували, - каже Дмитро Миколайович, - люди підходили та дякували за те, що ми охороняємо громадський порядок, тож вони можуть відчувати себе захищеними, а одна компанія навіть заспівала нашим хлопцям гімн України.

Ситуація, яка нині склалася у східних та південних регіонах – надзвичайно складна. Майже кожен слідкує за новинами і жахається від того, що відбувається нині у «гарячих точках» нашої держави, - зазначив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко. Саме тому правоохоронці Буковини і побували в епіцентрі подій, аби захистити мирне населення.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда: ...
Наступна новина: Закарпатська область: в ніч ...

КОМЕНТАРІ