У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт вимагає від нових керівників РДА змістовної роботи та високої відповідальності

У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт вимагає від нових керівників РДА змістовної роботи та високої відповідальності

13.05.14 11:35 0 591
В ході оперативної наради голови облдержадміністрації, яка відбулась у відеоселекторному режимі з керівниками районів та міст обласного значення, обговорювали підсумки роботи райдержадміністрацій за І квартал 2014 року. Як доповіла заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Галина Дика, оцінка діяльності РДА здійснюється з метою виявлення проблем кожної територіальної одиниці та прийняття управлінських рішень щодо їх усунення. Відтак зроблено аналіз основних показників діяльності різних галузей в районах, де зазначені як переваги, так і недоліки.

«Напрацьована база даних розвитку районів та міст обласного значення має стати свого роду «настільною книгою» уже для нових керівників райдержадміністрації», - наголосив Григорій Пустовіт.

Хоча вони призначені недавно, але завдання усунути недоліки, які були допущені при роботі перших трьох місяців, покладено на них. Та й втримати уже напрацьовані результати також потрібно. Відтак головне завдання голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта до нових керівників РДА - змістовна робота та висока відповідальність.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ