У Волинській області прокуратура Горохівщини виявила порушення в діяльності СЕС

У Волинській області прокуратура Горохівщини виявила порушення в діяльності СЕС

13.05.14 15:11 0 1077
Прокуратурою Горохівського району проведено перевірку у Горохівському міжміськрайонному управлінні Головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби у Волинській області.

Виявлено порушення законодавства при наданні працівниками СЕС санітарних паспортів підприємцям, які перевозять продукти харчування до дитячих закладів району.

Зазначимо, що чинним законодавством дозволено здійснювати такі перевезення лише з дотриманням температурних режимів, тобто транспортними засобами з ізотермічними кузовами та рефрижераторами.

Службовці ж СЕС, видаючи санітарні паспорти на автомобілі, які не мали необхідного обладнання, вказували в них неправдиву інформацію про тип транспортного засобу. У деяких паспортах зазначалося, що в авто наявний ізотермічний кузов, попри те, що такого кузова насправді не було.

Ще в кількох випадках працівниками Горохівського міжміськрайонного управління ДСЕС видані санітарні паспорти на автотранспорт, який взагалі не призначений для перевезення продуктів харчування, адже є легковим.

На вказані порушення начальнику Головного управління ДСЕС у Волинській області внесено подання, яке розглянуте та задоволене, винну особу органу контролю притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ