Волинська область: у Локачах рятувальники разом з освітянами провели заходи у рамках Тижня безпеки життєдіяльності

Волинська область: у Локачах рятувальники разом з освітянами провели заходи у рамках Тижня безпеки життєдіяльності

13.05.14 17:03 0 663
Днями у селищі міського типу Локачі рятувальники разом із освітянами провели для школярів цікаві заходи в рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності.

Працювали за схемою: теорія + практика. Спочатку короткий курс лекцій на тему безпеки літнього відпочинку – правила поведінки при виникненні пожежі на відкритій місцевості, у будівлях та спорудах, у лісі, біля річок, озер, поводження під час грози, сильного вітру тощо. Потім практичні заняття – після сигналу «Тривога» школярів організовано евакуювали з будівлі на спортивний майданчик, а працівники ДСНС провели ліквідацію умовної пожежі в їдальні.

Також учням представили пожежну техніку, яка є на озброєні підрозділу, аварійно-рятувальне обладнання та спеціальні костюми для захисту вогнеборців. Усі бажаючі спробували приміряти бойовий одяг, каски, подати воду з пожежних рукавів.

Для кращого засвоєння уроків безпечного життя рятувальники роздали дітям кольорові плакати з правил безпеки та флаєри з номером Служби порятунку «101».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Попередження про ...

КОМЕНТАРІ