У Волинській області викрадений мотоцикл ковельські правоохоронці оперативно повернули власнику

У Волинській області викрадений мотоцикл ковельські правоохоронці оперативно повернули власнику

13.05.14 16:19 0 637
Двом зловмисникам за скоєння крадіжки загрожує до восьми років в’язниці.

До чергової частини ковельського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про викрадення мотоцикла в одному із сіл Ковельщини.

Того вечора двоє місцевих парубків відпочивали в клубі. Добряче розігрівшись спиртним, хлопці вирішили продовжити гулянку в сусідньому селі. Однак свого транспорту не мали, тож вирішили позичити його у 76-річного пенсіонера. «Залізного коня» спритники знайшли у підсобному приміщенні. Викотили його на дорогу, однак завести двигун їм не вдалося. Зрештою спритники заховали транспорт, прикрили гілляччям, та розійшлися по домівках.

Правоохоронці оперативно з’ясували, хто причетний до крадіжки. Зловмисниками виявилися 22-х та 23-річні односельчани заявника.

– Нині триває досудове розслідування за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, – повідомляє в.о. начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь. – Викрадений транспортний засіб повернуто власнику. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ