За фактом нанесення тілесних ушкоджень депутату Луцької міськради проводиться досудове розслідування

За фактом нанесення тілесних ушкоджень депутату Луцької міськради проводиться досудове розслідування

13.05.14 08:43 0 709
У чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що в одному з мікрорайонів обласного центру невідомі особи побили депутата Луцької міської ради.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці встановили, що невідомі особи під час конфлікту спричинили тілесні ушкодження жителю м. Луцьк, 1970 р.н. При цьому зловмисники пошкодили його автомобіль «Тойота» (нанесли ногами кілька ударів по лівих дверцятах) та перекинули агітаційний намет одного з кандидатів на пост глави держави.

– За гарячими слідами працівники міліції затримали осіб, причетних до скоєння правопорушення, – повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. – Ними виявилися 31-річний житель Рівненщини та 34-річний лучанин, обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницькі УБОЗівці ...
Наступна новина: На Турківщині розпочалося ...

КОМЕНТАРІ